zondag 23 maart 2014

Eerste èn laatste haakwerkje

Aangezien wij momenteel midden in een grote verbouwing zitten, waren de voorgaande weken vooral gevuld met inpakken van verhuisdozen. Voorlopig zijn veel spullen naar de opslag gegaan. Tijdens het inpakken kwam ik dit tegen:
 
 
Mijn eerste haakwerkje uit de 2e klas van de lagere school :-) Ik weet nog goed dat we het gemaakt hebben, het was een pittige klus. Bij handwerkjuffrouw van 't Zandt. Ja, toen hadden we nog een aparte juffrouw hiervoor! Zij deed ook volksdansen met ons.... was toch minder leuk hoor. 
 

Vorige week heb ik het mandje van Inhaken gemaakt. Wel een wat kleiner exemplaar, ik heb de eerste toeren stokjes tot 40 gehaakt i.p.v. 80. Daarna alles 4x herhalen i.p.v. 9x. Om het mandje hard te krijgen heb ik suikerwater gebruikt. Klinkt vies maar ruikt en plakt niet meer als het hard is!
 

 
Groetjes,
Conny

3 opmerkingen:

Petra zei

Hey zus, wat leuk dat je je eerste haakwerkje nog hebt!Voor allebei geldt: echte kunstwerkjes hoor! Moet je zuinig op zijn!

Monique Liedtke zei

Super leuk om je eerste haakwerkje te zien! Dat je die nog hebt! Wij hadden ook een handwerkjuf , juffrouw Bloois, toen leerden we tenminste ook nog leuke dingen op de lagere school!! Lol! Gaaf mandje heb je weer gemaakt!! Ben heeeeeeeel benieuwd hoe je huis (en je plekkie) er straks uitzien!

Leonne zei

Zo leuk!
Jammer dat ik geen eigen klas heb, anders gingen we ook haken ;-)