woensdag 2 oktober 2013

Stoppen of doorgaan??

Zondagmiddag heb ik in 10 minuten tijd mijn blog om zeep geholpen!!

Tijdens het opschonen van de foto's op mijn telefoon, kom ik ineens een grote map met blogfoto's tegen. Nog nooit daar gezien en heb het merendeel van de 500 foto's verwijderd. Want wat moet ik ermee op mijn telefoon.....

Shit..... even later zie ik dat ook alle foto's op mijn blog weg zijn!!!

De startpagina kreeg ik op een of andere manier nog in beeld en kon dus gauw die foto's kopiĂ«ren maar de rest is en blijft verdwenen!

Het enige wat ik kan verzinnen is Google+. Ik heb pas een account aangemaakt om een reactie bij een vriendin te kunnen achterlaten. Heb mijn blog niet gekoppeld maar blijkbaar is dat toch het geval. En bij het verwijderen van de foto's op mijn telefoon (blog ik nooit mee!!) krijg je geen melding dat dit gevolgen heeft.

Ook kan ik niet meer inloggen op mijn oude account. Wie heeft hier ervaring mee en kan ik nog iets doen om te restaureren??

Alle hulp is van harte welkom maar tot die tijd zullen jullie de meeste foto's uit het verleden missen....

Alvast bedankt.
Groetjes,
Conny

4 opmerkingen:

Margot zei

ohhhh balen zeg! maar ik heb geen idee hoe ik je moet helpen.......

Marion zei

Hallo, ik had eens een foto verwijderd van mijn telefoon en die was ook verdwenen van mijn blog maar hij stond nog wel op het originele bericht. Bij bericht bewerken dus. Ik hoefde alleen maar het bericht opnieuw te publiceren. Geen idee of dit ook bij jou zo is maar je zou het kunnen proberen.
Dus naar oud bericht gaan, bewerken openen en kijken of de foto's er nog staan. dan publiceren.
Anders weet ik het ook niet.
Groetjes Marion

Conny zei

Bedankt voor het meedenken Marion maar helaas zijn de foto's ook uit de originele berichten verdwenen.

Monique Liedtke zei

Wat gek! Dat heb ik nog nooit gehoord! Ik heb de fotos wel tussen mijn picasa webalbums zien staan, maar op mijn telefoon staan ze nooit ....