zondag 24 maart 2013

Kleine haakwerkjes

Zo, hier is het iedereen inmiddels weer in zijn gewone doen en laten. Ook wel weer lekker hoor alleen wat temperatuur betreft was het wel enorm afzien. Van +38 graden naar een gevoelstemperatuur van -12 is best een groot verschil :-)

Ik heb jullie de gehaakte mascottes voor de mannen nog niet kunnen laten zien. Ze waren natuurlijk precies op tijd af en dan vergeet je de foto hè. Maar ze zijn mee terug gevlogen dus ....


Het patroon komt van Tante Titi. De keuze voor vogeltjes was natuurlijk niet zo moeilijk als je met dit kenteken naar Gambia moet rijden. De foto is gemaakt na aankomst, hij was schoon bij vertrek hoor :-)


 
Vorige week zag ik op de blog van Jenneke een leuk zakdoekhoesje. Ik heb er één gemaakt voor een jarige vriendin. Ook bruikbaar voor je mobiel natuurlijk!
 

Gisteren ben ik naar een cropdag van SBN in Poeldijk geweest en zowaar 3 layouts en 2 kaarten gemaakt! Ik zal ze gauw op de foto zetten.
 
Groetjes,
Conny 

2 opmerkingen:

Monique Liedtke zei

Wat een leuk nummerbord! Ja tuurlijk moet je dan vogeltjes haken :). Je telefoonhoesje (leuker dan zakdoekhoesje) is ook erg gaaf!
Was gezellig hè zaterdag! Nog bedankt voor de lift!!

Petra zei

Hey zus, wat ben je weer crea geweest! En de vogeltjes zijn niet eens verkleurd zo te zien na 7000 km achter het glas te hebben gehangen!:)