dinsdag 6 november 2012

Dutch Dare #95

Wat leuk om alle reacties te lezen op mijn kaartje voor de Liftchallenge, hartelijk dank daarvoor. Welkom aan een aantal nieuwe volgers, hartstikke leuk!
 
Het is mij weer eens gelukt om mee te doen met Dutch Dares, al is het dan op de valreep. De uitdaging was om geen cardstock maar alleen patroonpapier te gebruiken in combinatie met sprayinkt. 


 
Ik had wat moeite met het vinden van geschikt papier in mijn voorraadje maar gelukkig kwam ik deze lijn van Bo Bunny tegen. Omdat het achtergrondvel erg druk is, heb ik verder alleen de foto een paar keer gemat en een bloem verhoogd opgeplakt. Ik was blij dat het flesje glimmermist niet verstopt zat want na mijn enthousiaste aanschaf heb ik die natuurlijk maar weinig gebruikt. 

Dat is het leuke van zo'n dare, je gebruikt tenminste weer eens materialen die te lang onder het stof liggen :-)

Sorry voor de flits in de foto maar ja, het licht gaat ook zo vroeg uit met dat slechte weer.

Groetjes,
Conny

3 opmerkingen:

Cynthia van der Wilk zei

Leuk dat je mee doet met de Dutch Dares challenge. Vrolijke layout hoor. Papier past er goed bij. En inderdaad, het is op dit moment wel erg vroeg donker.

Petra van Osch zei

Een layout om vrolijk van te worden. Je hebt er de perfecte materialen bij gevonden. Fijn dat je weer mee hebt gedaan met deze dare Conny!

Leonne zei

Hey zus,

Oei, ik moet echt je blog beter in de gaten houden. Supergave kaarten, bloemstukken en dat haken....woh.
Ik zou zeggen, lekker blijven plakken, binden en haken maar! Konden we maar iedere dag de klok een uurtje verder draaien!