zaterdag 4 augustus 2012

Varend Corso: de boot is af!!

Even snel een aantal foto's van de boot van Kern Naaldwijk. Ons thema is Gehakt en Gezoold en wij hebben gekozen voor de muziek van Nancy Sinatra met These boots are made for walking. De benen met laarzen die jullie bovenop de boot zien lopen dan ook echt over de boot! Ook de boot zelf is één grote laars.
Er zitten heel veel uren werk in maar we zijn super trots op het resultaat! Het corso is morgen nog te bewonderen (zie Route Delflanddag), er zitten dit jaar heel veel schitterende boten bij!

Foto's komen jullie ongetwijfeld nog eens tegen in mijn scrapsels, daar heb ik nu weer tijd voor :-)

Groetjes,
Conny

3 opmerkingen:

Monique/bloem zei

Ik heb hem gisteren zien varen, de boot is echt prachtig!!
Erg leuk de wandelende laarzen, de laars aan de voorkant en ook de dames in leuke kleding maken het plaatje compleet! Erg leuk (en ook het "Nalando" achter de boot vonden wij heel origineel!)

Petra zei

Hey zus, mooie foto's en een hele mooie boot! Prachtig kleurrijk geheel, super gedaan!! Heb ook nog een paar foto's voor je, komen naar je toe, altijd makkelijk met scrappen, toch? :)

Monique Liedtke zei

Wat is-ie onwijs mooi geworden Con!! Helaas heb ik 'm niet gezien, we hebben er een heleboel gezien (inclusief Roy!) maar deze niet :(. Ik denk dat we net te laat waren. Wat zonde! Maaruh, nu kunnen we weer scrappen!! Wanneer???