dinsdag 19 juni 2012

Varend Corso: daadwerkelijk aan de slag!

Na maanden bedenken, tekenen, maquette maken en overleggen zijn we vorige week dan daadwerkelijk begonnen met het maken van de corsoboot voor Kern Naaldwijk. Zodra het (geweldige!) laswerk klaar was konden wij aan de slag met ijzerdraad en papier. Ik kan er natuurlijk nog niet veel over kwijt maar misschien heb je hier iets aan: we gaan terug in de tijd!

Er moet nog veel gebeuren, dat snappen jullie wel maar tot nu toe is alles onder controle. Nog een leuke anekdote: wij vragen bij een reisbureau om oude reisgidsen die we kunnen gebruiken voor papier-maché. Vraagt de vriendelijke mevrouw achter de balie: welke bestemming mag het wezen???

Groetjes,
Conny

2 opmerkingen:

Monique Liedtke zei

Hahaha, welk reisbureau was dat?! HIj's leuk!! En je sneak peaks zijn ook zo leuk ... kan niet wachten om 'm af te zien!!
Nog veel plezier met bouwen.

Petra zei

Gaaf zus! Ziet er goed uit! Plakken jullie trouwens ook in het begin met dambordjes? En als de mevrouw van het reisbureau de juiste bestemming niet meer heeft dan zijn telefoongidsen ook een goed alternatief :)Schitterend laswerk trouwens! Veel succes verder!! Groetjes, Petra