zaterdag 30 april 2011

Koninginnedagtaart en Dutch Dares schets # 38

Gisteren deze taart gemaakt om vandaag Koninginnedag te vieren. De biscuits had ik nog in de vriezer, net als de vulling. Dat scheelde zo enorm veel werk, de volgende keer dat ik taart bak maak ik weer een extra om in te vriezen.


Door de snelle taart heb ik ook nog tijd gehad om de schets van Dutch Dares te maken. Had net de foto's van mijn zus gekregen die ze gemaakt heeft tijdens ons rondje Rotterdamse haven op de Pannenkoekenboot.


Het gebouw op de rechtse foto is Roy z'n school: het Scheepvaart en Transport College.

Groetjes en een leuke Koninginnedag allemaal.
Conny


6 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey zus, wat een koninklijke taart! Is hij al op, anders komen we vananond bij jullie "Ik hou van Holland" kijken :)En wat is je layout van Rotterdam mooi geworden, leuk met dat bruine touw erbij. Groetjes, je zus

Petra van Osch zei

Ik vind ze prachtig de taart (hoezo snel...) en vooral de layout! De kleuren zijn erg mooi gekozen en de cirkels maken het speels. Leuk dat je hebt meegedaan Conny!

Annemieke zei

De taart ziet er erg lekker uit! ik had het bij cupcakes gehouden. Je lootje is ook erg gaf geworden!
Groetjes, Annemieke

Astrid zei

Hi Conny leuk dat je weer hebt meegedaan met de DD schets. Zoals je al gezien heb willen we je uitnodigen om mee te doen met de volgende dare van 31 mei. Ik kon zo snel geen email adres van je vinden zou je ons willen mailen op dutchdares at gmail dot com dan kunnen we je de details toesturen, groetjes Astrid

marsha. zei

Hoi Conny, Ik loop een beetje achter... maar wow, mooie taart! Hoop dat-ie ook lekker heeft gesmaakt? Fijn dat je daarna nog tijd had om met ons mee te doen! En ik kijk uit naar je gastbijdrage!!!

D@nielle zei

prachtige taart zeg ! En mooie lo !