zaterdag 4 december 2010

Vinden jullie chocola ook zo vies??

Grapje... vorig weekend was er bij Monique van Merakels een heerlijke inloopworkshop chocoladeletter of krans maken. Renate koos de letter en ik ging voor de kerst (in het echt zijn ze even groot hoor :-)



We hebben de chocolade gemengd met roomboter, stevig roeren dus en als het voldoende is afgekoeld dan mocht het in een spuitzak. Dan een figuur spuiten en snel versieren voordat het is uitgehard èn de lepel aflikken!! 

Dinsdag jl. waren de ouders van een vriendin 60 jaar getrouwd. Zij vroeg of ik een een taart met paarse en lila bloemen wilde maken. Deze keer heb ik de rozen gemaakt volgens de methode die ik bij de suikerbloemenworkshop geleerd heb. De vulling is wederom vanillecreme en aardbeienjam.



Bedankt voor je bezoek :-)
Groetjes,
Conny

1 opmerking:

Anoniem zei

Hé zus, wat ben je weer druk geweest zeg!! En wat een lekkers en moois staat er allemaal weer op je blog.
Gaaf hoor die bierdop, echt apart! En ... Daphne en ik hadden toch echt het idee dat de suikerbloemen echte bloemen waren! Mogen we eens proeven? :)