maandag 15 november 2010

Dat was een drukke week

Ik heb vorige week 3 kerstkaartjes kunnen maken maar die moeten nog op de foto. Wel heb ik al foto's van de taarten van deze week.

Als eerste heb ik een klein boltaartje gemaakt en dat als voorbeeld meegenomen voor het kinderfeestje bij Roos.


Dit werd een zeer geslaagde middag met uiteindelijk 6 hele leuke en verschillende taartjes.


Monique riep al vanaf januari dat ze geen scrapspullen voor haar verjaardag wilde maar een taart en gisteren was ze dan eindelijk jarig.


En ook Manon vierde haar verjaardag.


Zondagmiddag heeft Renate van het laatste bolletje deze olifant gemaakt.Voorlopig even genoeg taart lijkt mij :-)

Groetjes,
Conny

4 opmerkingen:

Monique zei

Con, je bent echt een taarten-kunstenaar!!!! Ik vind ze allemaal geweldig (maar de mijne het aller-geweldigst!). En dat kinderfeestje moet ontzettend leuk geweest zijn. Die taarten zijn zoooo mooi geworden, daar hebben de kids echt hun best op gedaan!! Zo schattig!

Monique/bloem zei

Wat een geweldige taarten zeg! Ik zag bij Monique dat ze zo'n mooie taart had gekregen, die is ook echt helemaal geweldig, maar de rest ook zeg! Helemaal super!

Margriet zei

Oooooh, wat een prachtige taarten! Dit zijn echte kunstwerken.

Ik heb een paar weken geleden voor het eerst een taart gemaakt. Ik dacht 'dat doe ik even', maar jeetje wat viel dat tegen.

Groetjes,
Margriet

Anoniem zei

Hé zus, wat een taarten zeg! Ziet er weer super uit. Vooral die voetbal, lijkt net echt leer en is dus wel gevaarlijk om er even je tanden in te zetten. En met die kids krijg je op deze manier natuurlijk ook weer nieuwe ideeën! Fijn weekend verder!