vrijdag 14 februari 2014

Harten sjaal haken

Vorig jaar heb ik deze hartjes sjaal gemaakt en ik zag van de week dat die nog niet op mijn blog staat. Wat is een betere dag dan vandaag om dit alsnog te doen.





Groetjes,
Conny  

dinsdag 11 februari 2014

Brutale aap

Deze foto is gemaakt in het Bijilo Forest Park in Gambia. Tom is in juni nog een week in Gambia geweest om te kijken hoe het met de gebrachte tandartsauto is (ik blogde er hier eerder over)



Het papier is van Heidi Swapp - Vintage Chic en de stempels van Hero Arts.

De tandartsauto wordt goed gebruikt :-) Deze collage heb ik voor leerlingen van basisschool Ichthus in Maassluis gemaakt, die een enorme hoeveelheid knuffels hebben ingezameld. Deze knuffels zijn met de auto mee naar Gambia gereden en worden aan de kinderen uitgedeeld als ze uit de tandartsstoel komen. 
  

Bedankt voor jullie bezoek.
Groetjes,
Conny

vrijdag 7 februari 2014

Weer gehaakte mutsen

Want ja, als het dan even winter wordt in het hoge noorden, heb je toch een muts nodig. Ook deze mocht ik nog een keer opnieuw haken, de eerste keer was tie net te ruim. Vlak voor vertrek naar Leeuwarden was poging twee klaar en nu zit hij lekker :-) Renate wilde het langere model en er zitten precies 2 bollen MyBoshi in.



Geert en Rob zijn zondag 2 februari richting Gambia vertrokken en 2 mini  buurman&buurman mutsen staan op het dashboard van de brandweerauto (de knijper even voor de grootte natuurlijk).



Groetjes,
Conny

maandag 3 februari 2014

Even bijpraten

Eerst 2 lessen bloembinden: een geplakte corsage en een waaierschikking.

Vooral de corsage was erg leuk om te maken. Ik heb voor een polscorsage gekozen. Door Asparagus met ijzerdraad te omwikkelen krijg je een frame waarop ook gelijk geplakt kan worden. Uiteraard met speciale lijm :-)

 
 
 
 
Over de waaierschikking was ik niet zo tevreden. Ik had achteraf gezien niet de juiste materialen meegenomen maar ja; daar leer je ook weer van!
 
 
Ook heb ik nog niet verteld dat ik de gelukkige winnaar was van de Dutch Dares  december rak!! Deze leuke kerstspulletjes en een mooie kaart heb ik van Cynthia gekregen:
 
 
 
Dan nog wat haakprojectjes: een uil en bolletjes katoen voor een jarige zus die inmiddels ook aan de haak is en een waxinelichthouder op besstelling. Deze laatste zat al ingepakt, sorry.
 
 
 
Het is wel veel in één bericht maar dan zijn we weer helemaal bij (denk ik).
 
Bedankt voor jullie bezoek en leuke reacties.
Groetjes,
Conny