dinsdag 30 augustus 2011

2 layouts voor in het fotoalbum

Afgelopen weekend heerlijk aan het scrappen geweest. Ik heb nu ook een (klein) bureautje beneden staan en dat is toch wel veel gezelliger dan boven zitten :-)



Beide foto's zijn gemaakt tijdens onze laatste vakantieweek in de Alpen. Het fietsen viel hier niet altijd mee maar was wel bijzonder om te doen. Volgend jaar gaan de fietsen weer mee! De layouts zijn op A4-formaat zodat ze precies in onze fotoalbums passen. Johanna bedankt voor je inspiratie :-)

Groetjes,
Conny

vrijdag 26 augustus 2011

Ferrari taart

Het is alweer even geleden dat Roy jarig was maar deze taart heb ik nog niet op mijn blog gezet:


In Monaco hebben we veel Ferrari's gezien en Roy heeft er een Ferrari-jas gekocht. Maar eigenlijk wilde hij liever een vlaai! 

Groeten,
Conny

zondag 21 augustus 2011

Gondelvaart

Voor Dutch Dare # 81 heb ik deze layout gemaakt:


Het hoogtepunt van de Lierse feestweek is de Gondelvaart. Allerlei ludieke boten varen over de Lee, altijd leuk en het trekt veel publiek. Om de feestvreugde te verhogen zijn de De LeeTheepels natuurlijk altijd van de partij.


Groetjes,
Conny

zondag 14 augustus 2011

Lac de Serre-Ponçon

Op de terugweg naar de camping zagen we een onweersbui boven het meer van Serre-Ponçon en dat leverde een mooie foto op. Met schets 131 van The Scrappiest heb ik er deze layout van gemaakt:



Het papier dat ik gebruikt heb is Campfire van October Afternoon, dat past super bij vakantiefoto's!

Groetjes,
Conny

maandag 8 augustus 2011

Dutch Dares # 41

Wat is het toch leuk om mee te doen met deze ""dares". Elke maand een schets en een andere leuke uitdaging. Hier mijn uitwerking van schets # 41


Een puber staat niet vaak lachend op de foto maar hier gelukkig wel! Deze tekst moet nog op de strookjes maar mijn witte pen is leeg. Een goede reden om te scrapshoppen toch! 

Dit is de schets:
En nu op naar dare # 81 met het thema VAREN!

Groetjes,
Conny


maandag 1 augustus 2011

Vakantieboekje















Zo, dat was even snelscrappen afgelopen weekend: voor oma wat foto's "ingeplakt" van onze vakantie. En natuurlijk krijgt de andere oma ook een boekje maar dat moet nog even wachten tot volgend weekend.

Groetjes,
Conny