zondag 26 juni 2011

Wielershirttaart Westland Wil Vooruit

Hier de taart die ik voor Renate gemaakt heb. Weer eens een andere taart en een pittige om te maken. Het in vorm snijden van het biscuit viel wel mee maar het bekleden was lastig. Ik heb hem eerst met een laagje dunne blanke marsepein bekleed en daarna met rood en wit. Dit was de eerste keer (en ik heb er toch zo'n 100 gemaakt) dat ik het zonde vond om de taart aan te snijden!



Maar ja, we wilden de visite natuurlijk toch geen koffie zonder taart geven en dus heeft Renate zelf het mes er maar in gezet:


Groetjes,
Conny



vrijdag 24 juni 2011

Cupcakes

Het heeft even geduurd maar we hadden wat computerproblemen waardoor ik geen foto's op mijn blog kon zetten. Maar hij doet het weer! Hier nog de cupcakes die ik vorig weekend gemaakt heb voor de vriendinnenavond van Renate.


Vandaag vieren wij haar verjaardag dus moet ik er nu snel nog wat maken voor vanavond. Gisteren heb ik de taart gemaakt maar die moet nog op de foto. Er blijft dus weinig tijd over om te scrappen zoals je zult begrijpen!

Groetjes,
Conny






donderdag 16 juni 2011

Hoera geslaagd kadootje

Voor onze buurmeisjes heb ik deze kadodoosjes gemaakt waar geld of een bon in kan. Het patroon is uit de Kadoosjes en ik heb hem iets uitgebreid :-)



En omdat er nog meer examenkandidaten zijn en ik toch lekker in de uilen zit, heb ik ook deze kaart nog gemaakt. Met dank aan Monique, van haar heb ik een keer het patroontje gekregen.


Weer eens een andere stijl maar ook erg leuk om te maken!

Groetjes,
Conny


vrijdag 10 juni 2011

The Sampler's Challenge

Voor deze challenge heb ik weer een foto uit Parijs gebruikt. De schets is voor The Sampler's May2011 Sketch Challenge die je kan vinden op Holly's blog.

Dit is mijn layout geworden:


Hier nog wat details:


Prettig Pinksterweekend allemaal!

Groetjes,
Conny





maandag 6 juni 2011

Dutch Dares schets 39

Hier is mijn layout die ik gemaakt heb naar aanleiding van de schets van Dutch Dares:
En toen ik dit papier (Curtain Call Collection van Graphic 45) in mijn handen had wist ik gelijk welke foto's ik ging gebruiken:


Ja, het zijn inderdaad twee verschillende foto's, de molen staat niet boven de ingang van het Moulin Rouge maar het lijkt net echt hè :-)

Groetjes,
Conny

donderdag 2 juni 2011

Gastdesigner bij Dutch Dares

Voor de nieuwe Dutch Dares mocht ik gastdesigner zijn. Een hele eer maar deze fotodare vond ik niet gemakkelijk:


Uiteindelijk heb ik mij laten inspireren door de kleuren en de bloemen.


Renate staat op de foto met de eerste gerbera's die ze mee kreeg van haar nieuwe baas. Inmiddels werkt ze er alweer 3 jaar met veel plezier op zaterdag en in vakanties.

Groetjes,
Conny