zondag 30 januari 2011

Een andere sketch

Ook deze layout is gemaakt met een sketch (nr. 102) van The Scrappiest. Dit is de sketch:

Sketch 102

En dit heb ik ervan gemaakt, deze keer op A4 formaat:


Deze foto is gemaakt tijdens een concert met het jeugdorkest van Liora in 2005. Leuk hoor om met oude foto's te werken, ik heb er vorige week nog bijna 500 laten afdrukken voor in haar fotoalbum. Daarom is deze layout ook op A4 formaat, dan kan hij er gewoon tussen.

De foto van de layout is weer aan de donkere kant ondanks het mooie weer vanmiddag. Nog steeds geen goede oplossing gevonden, sorry!

Groetjes,
Conny

donderdag 27 januari 2011

The Scrappiest sketch 101

Deze week heb ik eens een sketch gebruikt en wel op advies van Monique is dat nr. 101 van The Scrappiest geworden. Het zijn hele fijne sketchen om mee te werken en die ga ik zeker vaker gebruiken.



Het zijn foto's uit de oude doos, de eerste zwemwedstrijd van Renate was in maart 2003!

Bedankt voor je bezoek!

Groetjes,
Conny

zondag 16 januari 2011

Een aardigheidje

Een super simpel "bakje" om te maken en leuk om weg te geven. Het idee komt uit de Cards Only. Ook prima geschikt voor het opmaken van je restjes papier.


Groetjes,
Conny

donderdag 13 januari 2011

Lang geleden

Het is zo leuk om met oude foto's bezig te zijn. Hier is Renate bijna 3 en mocht ze de kalfjes de fles geven op de boerencamping.



Al vroeg was ze dol op dieren, hoe groter hoe beter. Dit jaar is ze begonnen aan de MBO-opleiding paraveterinair dierenartsassistent :-)

Groetjes,
Conny

maandag 10 januari 2011

Kaartjes voor collega's

Een kaartje voor een zieke collega en één voor de trotse papa (en mama natuurlijk) van Sophie:



Vanavond met Monique scrappen dus dat moet voor morgen toch weer een layout opleveren.

Groetjes,
Conny


zondag 9 januari 2011

Een goede start maar ...

Het maken van een kaartje gaat bij mij sneller dan het maken van een goede foto daarvan. Ik begon het jaar zo goed met een kleine lo en 3 kaartjes zodat gelijk het papier op was! Het duurde echter een week voordat ik (redelijke) foto's heb. De laatste zijn eigenlijk te donker, volgende keer beter!


Ik ben al een tijdje bezig met de fotoalbums voor de kids. Heb dat vroeger nooit goed bij gehouden (we maakten ook niet zoveel foto's als nu :-)) en ben nu alles aan het inplakken met behulp van ringbanden. Ideaal, ik kan dus makkelijk wat toevoegen als ik bijv. nog een oude tekening vind. De leukste foto's scrap ik op A4 formaat en deze doe ik er gewoon in een insteekhoesje tussen. Nu is dit sneller geschreven als gedaan hoor, over 16 en 19 jaar, maar ooit komt het af!!





O ja, het papier is van Bo Bunny.

Groetjes,
Conny